Pre-loader

Afdekzeilen

Alle soorten afdekzeilen in kwalitatieve materialen

Afdekzeilen in kwalitatieve materialen

Bent u het beu dat na elke regenval uw aanhangwagen vol staat met regenwater? Dankzij zeilmakerij TRWS zal u dit probleem niet langer ervaren. Als specialisten in het vak maken wij hoogwaardige afdekzeilen in Arendonk en dat volledig op maat van de klant. Vraag vandaag nog uw gratis offerte, bespreek uw verwachtingen en ga samen voor de ideale oplossing van uw probleem.

Afdekzeilen

Afdekzeilen

De afdekzeilen die gemaakt worden in ons atelier te Arendonk passen op tal van voertuigen. Denk maar aan het afsluiten van uw aanhangwagen of het overtrekken van verschillende objecten om ze te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, wind en zon. Zo bent u bij TRWS aan het juiste adres indien u op zoek bent naar kwalitatieve hoezen voor tuinmeubilair, barbecues, terrasparaplu’s en -parasols en meer. Uw wens telt en zal tot in de perfectie worden gerealiseerd op maat. Ook voor jeeps en pick-ups worden er tops gemaakt. Wanneer u de samenwerking aangaat, kiest u voor 100% vakmanschap en maatwerk.

Verschillende materialen

U hebt de keuze uit een ruim aanbod aan verschillende materialen voor uw zeil. Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot een oplossing. We geven u een stalenboek waarbij we de voor- en nadelen opsommen. Zo kan u rustig uw keuze maken, afhankelijk van de functie dat het zeil moet uitvoeren, de grootte van het object of het voertuig dat het moet overspannen en meer. Met al deze factoren wordt rekening gehouden om het ideale materiaal op maat uit te kiezen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een afdekzeil op maat? Neem dan vandaag nog contact op via het contactformulier op deze website. Zij stellen ook met plezier een offerte voor u op. Het werkgebied van onze firma beslaat de Kempen. Ook voor bootzeilen en verandazeilen kan u op ons rekenen.

Bent u geïnteresseerd in een afdekzeil op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw afdekzeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen