Pre-loader

Hoezen

Voor hoezen groot of klein moet u bij TRWS zijn.

Beschermende hoezen voor uw tuinmeubelen of voertuigen

Bent u op zoek naar een oplossing waarbij u uw wagen, tuinmeubelen of andere objecten kan beschermen tegen de weersinvloeden? Wilt u beschadigingen of verkleuringen door de zon voorkomen? Dan kan u bij TRWS Zeilmakerij terecht voor alle soorten hoezen in Arendonk. Bekijk het ruime assortiment en bespreek uw wensen en noden.

Hoezen

Soorten hoezen

Een hoes zorgt letterlijk voor een bescherming tegen externe invloeden. Denk maar aan het inwerken van vuil, regen of wind. Maar ook een brandende zon kan heel wat effecten hebben op onder andere tuinmeubelen en andere objecten. Om de kwaliteit en de duurzaamheid te verzekeren kan u opteren voor op maat gemaakte hoezen. Bekijk hier een greep uit het ruime assortiment dat wij in Arendonk ter beschikking hebben. De verschillende hoezen zijn maatwerk en zullen volledig op basis van uw noden worden vervaardigd.

De verschillende soorten hoezen kunnen dienst doen voor de bescherming van:

  • Barbecues
  • Tuinmeubelen
  • Opbergkoffers
  • Elektriciteitskasten
  • Fietsstallingen
  • Auto’s
  • Aanhangwagens
  • ...

Alle hoezen worden vervaardigd uit canvasdoek of PVC-doek. Kom langs en bekijk alle kleurstalen waaruit u kan kiezen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een afdekzeil op maat? Wilt u hoezen laten vervaardigen? Neem dan vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina van deze website. Zij stellen ook met plezier een offerte voor u op. Het werkgebied van onze firma beslaat de volledige Kempen. Ook voor bootzeilen en verandazeilen kan u op ons rekenen.

Bent u geïnteresseerd in een hoes op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw hoes op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen