Pre-loader

Industriële Hoezen

Op maat gemaakte industriële hoezen

Industriële Hoezen Voor Diverse Toepassingen

Op maat gemaakte industriële hoezen voor onder andere voedselverwerkende bedrijven, pharmabedrijven, schoonmaakbedrijven, medische industrie, etc. Alle hoezen worden volledig in eigen huis en naar uw wens vervaardigd. Als specialisten in het vak maken wij hoogwaardige industriële hoezen en dat volledig op maat van de klant. Vraag vandaag nog uw gratis offerte, bespreek uw verwachtingen en ga samen voor de ideale oplossing van uw probleem.

Industriële Hoezen

Duurzame Hoezen voor industriële toepassingen

Slachthuizen, Janssens Pharmaceutica, schoonmaakbedrijven, groenten- en verwerkingsbedrijven doen allemaal al jarenlang beroep op Zeilmakerij TRWS voor de vervaardiging van hoogkwalitatieve industriële hoezen voor diverse toepassingen. Dankzij de duurzame uitvoering kan u nog jarenlang gebruik maken van uw hoes.

Op maat gemaakte hoezen

Doordat wij hoge eisen stellen aan onze materialen en afwerking, kan u van ons altijd een hoge kwaliteit verwachten. De hoezen zijn bovendien in verschillende kleuren beschikbaar. Wij confectioneren onze hoezen naar uw eigen wensen. Hierin kunnen wij u uiteraard wel adviseren om tot de ideale oplossing te geraken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een industriële hoes? Neem dan vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina van deze website. We stellen met plezier een offerte voor u op. Het werkgebied van onze firma beslaat de volledige provincie Noord Antwerpen - Kempen. Ook voor verandazeilen kan u op ons rekenen.

Bent u geïnteresseerd in een industriële hoes op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw zeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties
Afdekhoes voor Machine
Coronazeil voor Frituur

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen