Pre-loader

Herstellingen

Uw zeilen, zo goed als nieuw!

Professionele herstellingen van uw zeilen en hoezen

Hebt u afdekzeilen die aan vervanging toe zijn? Zijn de hoezen voor uw tuinmeubelen in slechte staat? Is uw bootzeil stuk? Aarzel dan niet en schakel TRWS Zeilmakerij in voor al uw herstellingen in de Kempen. Dit professioneel team gaat voor de beste resultaten geheel naar uw wensen, verwachtingen en noden. Neem vandaag nog contact op!

Zeilherstelling

Herstellingen van A tot Z

TRWS Zeilmakerij in Arendonk zorgt niet enkel voor het ontwikkelen van uw zeilen en hoezen, maar doet ook alle nodige reparatiewerken en herstellingen. Heeft u bijvoorbeeld een scheur in uw verandazeilen of tent? Zijn de ramen van uw boot aan vervanging toe of zijn er andere problemen waar u een herstelling of oplossing voor zoekt? TRWS voert alle herstellingen professioneel en snel uit. Voor kleine reparaties kan u na afspraak op ons toonterras even wachten.

Bootmatten
Bootmatten
Bootmatten

Ritsen en meer

Niet enkel voor het repareren van de zeilen op zich, kan u bij ons terecht. Ook voor de vernieuwingen van sluitingen of bevestigingsmogelijkheden hebt u de partner gevonden die u zocht. Bij TRWS Zeilmakerij kan u terecht voor het plaatsen en vernieuwen van ritsen, rekken, klittenband, zeilringen, alsook drukknoppen, tenaxen, laddergespen, steekgespen en nog veel meer.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een zeil op maat? Neem dan vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina van deze website. Zij stellen ook met plezier een offerte voor u op. Het werkgebied van deze firma beslaat de volledige provincie Noord Antwerpen - Kempen. Ook voor bootzeilen en verandazeilen kan u op ons rekenen.

Heeft uw zeil een herstelling nodig?

Kies voor vakmanschap en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw zeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen