Pre-loader

Zeilmakerij

Nieuwe zeilen of hoezen? Kom dan langs in Arendonk bij TRWS Zeilmakerij

Perfect maatwerk van uw afdek-, boot- of verandazeilen

Bij TRWS Zeilmakerij in Arendonk wordt enkel maatwerk afgeleverd. Alles wordt ontworpen en vervaardigd in een eigen atelier en dit steeds in samenwerking met de klant. Blader gerust even door het fotoalbum om reeds bestaande projecten te bekijken en laat u overtuigen door het vakmanschap en de professionele uitvoering van de werken.

Zeilmakerij

Aanbod aan zeilen

TRWS Zeilmakerij biedt een ruim aanbod aan zeilen aan. Op die manier hebben wij voor al uw problemen de juiste oplossing. Bekijk hier een uitgebreid assortiment:

  • Verandazeilen: deze zijn wind- en waterdicht, verkrijgbaar in standaard en de deluxe uitvoering.
  • Bootzeilen: transport zeil, zomerzeil, bimini top, boottenten of bootkappen alsook de bijhorende buizenframe, bootmatten en kussens.
  • Hoezen: voor tuinmeubelen en barbecues, alsook voor industrieel gebruik.
  • Afdekzeilen: voor aanhangwagens, jeeps, bouwmachines en meer.
  • Herstellingen: allerlei herstellingen.

In het portfolio staan al de projecten waarmee u bij TRWS terecht kan. Alle werken worden uitgevoerd in samenwerking met onze klant. Neem zeker een kijkje naar de foto's. Ook voor allerhande herstellingen bent u hier aan het juiste adres. Zelfs voor het vernieuwen van ritsen, gescheurde zeilen, raamzeilen van tenten en boottenten kan u hier in Arendonk terecht.

Offerte en contact

Aarzel niet om ons toonpark te bezoeken. Wij werken enkel op afspraak waardoor een telefoontje voor uw bezoek geapprecieerd wordt. Wij bespreken graag met u uw project en nemen voor iedere klant hun tijd. Tevens tonen we u de bevestigingsmaterialen en stofstalen. Rekeninghoudend met uw wensen wordt er nadien een prijsofferte gemaakt. Het is ook mogelijk om via het contactformulier een offerte aan te vragen. Stuur enkele foto’s en afmetingen binnen zodat ons professionele team een schatting kan maken van de kostprijs. Voor projecten in de Antwerpse Kempen is het mogelijk dat de experten ter plaatse komen. Buiten deze regio wordt er een verplaatsingsvergoeding aangerekend.

Bent u geïnteresseerd in een zeil op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw zeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen