Pre-loader

Verandazeilen

Kies voor een standaard of deluxe uitvoering

Wind- en waterdichte verandazeilen vindt u hier

TRWS Zeilmakerij maakt uw verandazeilen in Arendonk. Alles wordt bovendien op maat gemaakt, geheel naar uw noden en verwachtingen. Onze zeilen zijn wind- en waterdicht waardoor u steeds verzekerd bent van een uitstekende werking en een duurzaam eindresultaat. Neem vandaag contact op voor een antwoord op al uw vragen of voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Verandazeilen

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u kiest voor verandazeilen hebt u verschillende mogelijkheden. Onze zeilen zijn er in standaard uitvoering en in de deluxe uitvoering. U heeft de keuze om deze zeilen te laten plaatsen of af te halen. De opmeting van de verandazeilen wordt steeds door ons professionele team ter plaatse uitgevoerd. Er zijn verschillende kwaliteiten en diktes te verkrijgen in het pvc-doek. Ook in de transparantzeilen zijn er verschillende mogelijkheden die onze professionals met u kunnen bespreken. Aan de hand van de deskundige totaaladviezen kan u een doordachte keuze maken wat de materialen van uw veranda- en transparantzeilen betreft.

Vrijblijvend bezoek ter plaatse

Na invullen van het contactformulier kunnen onze experten uit Arendonk steeds ter plaatse komen om u een offerte op maat te berekenen. Of wenst u een prijsindicatie? Dan kan u zelf foto’s en afmetingen doormailen naar info@trws.be. Onze professionals maken dan op basis van deze informatie een schatting over de mogelijke kostprijs van uw op maat gemaakte zeilen. Voor projecten in de regio Antwerpse-Kempen is een offerte vrijblijvend. Indien er iemand ter plaatse moet komen buiten deze regio wordt er een kleine verplaatsingsvergoeding aangerekend. Ook voor afdekzeilen en bootzeilen kan u bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd in een verandazeil op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw verandazeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen