Pre-loader

Lounge- & Jacuzzizeilen

Luxueuze lounge- & jacuzzizeilen

Kwalitatieve Lounge- & Jacuzzizeilen

Bent u het beu dat vuil en blaadjes telkens een weg naar uw Jacuzzi vinden? Wil u uw loungeset beschermen tegen stof? Dankzij Zeilmakerij TRWS zal u dit probleem niet langer ervaren. Als specialisten in het vak maken wij hoogwaardige lounge- en jacuzzizeilen en dat volledig op maat van de klant. Vraag vandaag nog uw gratis offerte, bespreek uw verwachtingen en ga samen voor de ideale oplossing van uw probleem.

Lounge & Jacuzzizeilen

Zeilen voor elke Jacuzzi of Loungeset

TRWS Zeilmakerij in Arendonk zorgt dat u steeds kan genieten van schoon zwemwater op de gewenste temperatuur in uw jacuzzi of spa. Met een afdekzeil is het niet langer nodig om veel tijd te spenderen aan het schoonmaken van uw jacuzzi en kan u op elk gewenst moment een frisse duik nemen.

Ook wanneer u uw loungeset weer van stal haalt na een vettige winter, is het dankzij onze kwalitatieve zeilen niet langer nodig om eerst een grote poetsbeurt uit te voeren. Uitpakken en genieten van de zon, zouden wij zeggen.

Luxueuze Lounge- en Jacuzzizeilen

Een op maat gemaakt lounge- of jacuzzizeil met luxe uitstraling dat zorgt voor een goede isolatie en voorkomt dat er vuil alsnog via de zijkanten uw jacuzzi binnenkomt. Dat is de hoogwaardige afwerking waar de afdekzeilen van TRWS Zeilmakerij voor gekend staan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een zeil op maat? Neem dan vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina van deze website. We stellen met plezier een offerte voor u op. Het werkgebied van onze firma beslaat de volledige Kempen. Ook voor verandazeilen kan u op ons rekenen.

Bent u geïnteresseerd in een lounge- of jacuzzizeil op maat?

Kies voor maatwerk en hoogwaardige materialen. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.


Plaats hier bestanden om te uploaden
Max. bestandgrootte 2 MB - 5 bestanden

Maatwerk

TRWS maakt uw zeil op maat. In ons atelier te Arendonk staan we volledig zelf in voor het vervaardigen van onze kwalitatieve zeilen.

Hoogwaardige materialen

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om de bewuste keuze te maken voor hoogwaardige materialen. Zo garanderen we 100% vakmanschap.

Professioneel totaaladvies

Graag geven we professioneel totaaladvies en komen we samen met u tot de ideale oplossing. We sommen alle voor- en nadelen op.

Ons Portfolio

Bekijk onze recente realisaties
Afdekzeil voor Jacuzzi

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Offerte Aanvragen