Pre-loader

Over Ons

Alle soorten afdekzeilen in kwalitatieve materialen

Een passie voor perfect maatwerk zeilen

Op zoek naar een vakman voor uw boot-, afdek-, veranda of ander zeil?

Zelf hadden we vroeger altijd problemen om zeilen van goede kwaliteit te vinden.

Na enkele frustrerende ervaringen, besloten we om zelf een afdekzeil voor onze boot te maken. Nu, vele jaren later, beschouwen we onszelf als een echte expert op vlak van het maken en herstellen van zeilen op maat.

Zeilen kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, dus hebben we ons verdiept in de diverse toepassingen. U bedenkt het, wij realiseren het.

Zeilmakerij TRWS
Onze passie voor uitstekende kwaliteit is één van de redenen waarom klanten voor ons kiezen. Binnen ons bedrijf hebben we altijd veel onderzoek gedaan naar het kiezen en gebruiken van hoogwaardige materialen.

Je kan bij TRWS terecht als je met het volgende geconfronteerd wordt:

  • Je bent het beu dat je aanhangwagen na regenval vol met water staat
  • Je wil je boot beschermen tegen zonlicht, regen en bladeren
  • Je bent op zoek naar een kwalitatieve hoes voor uw tuinmeubilair
  • Je zou graag wind- en waterdichte zeilen rond uw terrasoverkapping hangen

Dankzij zeilmakerij TRWS liggen al deze problemen in het verleden. Als specialist in het volledig op maat vervaardigen van hoogwaardige zeilen voor diverse toepassingen, kunnen wij een oplossing aanbieden voor een verscheidenheid van problemen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verwachtingen te bespreken en samen de ideale oplossing voor uw probleem te identificeren.

In ons atelier te Arendonk kan u terecht voor:

  • Maatwerk PVC-doeken of canvasdoeken
  • Een hartelijk ontvangst om uw project te bespreken
  • Op een rustige en behaaglijke manier uw keuze maken
  • Een mooi overzicht van onze stoffen en bevestigingsmaterialen

Wij werken enkel op afspraak waardoor een telefoontje voor uw bezoek geapprecieerd wordt. Wij bespreken graag met u uw project en nemen voor iedere klant onze tijd. Rekeninghoudend met uw wensen wordt er nadien een prijsofferte gemaakt. Het is ook mogelijk om via het contactformulier een offerte aan te vragen. Voor projecten in de Antwerpse Kempen is het mogelijk dat de zeilmaker ter plaatse komt. Buiten deze regio wordt er een verplaatsingsvergoeding aangerekend.

Wilt u een zeil of hoes laten vervaardigen, maar heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier.

Contacteer Ons
Offerte Aanvragen